• Καλάθι:
  • (0) προϊόντα
  • 0,00

'Αννα μπιζού - ποιοί είμαστε...

Μπιζού μοντέρνα, είδη δώρων, κατάστημα 'Αννα, Λέκκα 10.
Είναι ένα από τα πολλά διαφημιστικά σλόγκαν που παίχτηκαν σε ραδιόφωνα και τηλεόραση την δεκαετία του ‘70 .
Είναι όμως και αυτό που αποτυπώθηκε βαθιά στο μυαλό των γυναικών της εποχής εκείνης. Γυναίκες που μας στήριξαν και μας στηρίζουν ακόμα. Αυτές οι γυναίκες σήμερα είναι μαμάδες αλλά και γιαγιάδες κοριτσιών που ακόμα στολίζονται από την 'Αννα.
Την εταιρία διευθύνει σήμερα ο Αθανάσιος Κοσκινίδης συνιδρυτής της 'Αννα μπιζού έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύζυγο του Μαρία η οποία είναι και υπευθυνη του καταστήματος λιανικής . Οι 2 υιοί του Ανδρέας και Δημήτρης ακολούθησαν τα βήματα με μεγάλη προσοχή και υπομονή όπως χρειάζεται σε όλες τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Οι δυο τους κατέχουν το 100% της επιχείρησης. Πλησιάζοντας τον μισό αιώνα δραστηριότητας στον ίδιο χώρο, δίκαια κρατάει τα ηνία της μόδας και προτείνει πριν απ όλους τα αξεσουάρ της γυναίκας.
Τα εμπορεύματα έρχονται από όλο τον κόσμο όπως Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Βραζιλία Ινδία Ταιβάν Κορέα αλλά και πολλά από την Λαϊκή δημοκρατία της Κίνας όπου διατηρεί πλέον και μόνιμους συνεργάτες για την παρακολούθηση της μόδας αλλά και για την διασφάλιση της ποιότητας αφού αυτό είναι το πρωταρχικό μέλημα της όλα αυτά τα χρόνια.